Fri fragt ved køb over 500 kr *
Dag til dag levering med GLS
14 dages returret

Privatlivspolitik og Cookies


Om aimshop.dk:
aimshop.dk har sandsynligvis Danmarks største udvalg af officielt licenseret merchandise, sortimentet dækker alt fra nøgleringe, figurer, kostumer, replikaer og life-size statuer.

Du kan kontakte os på:
aimshop.dk
Sønder Alle 7
8362 Hørning
CVR: 36 95 57 75
E-mail: info@aimshop.dk
Telefon: 42 63 05 00

Formål
Formålet med aimshop.dk’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger aimshop.dk’s hjemmeside eller når du kontakter os via e-mail.
Formålene med og retsgrundlaget for aimshop.dk’s behandling af dine personoplysninger
aimshop.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på aimshop.dk på to måder:

1. Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
2. Ved brug af såkaldte cookies

aimshop.dk’s indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. aimshop.dk indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til aimshop.dk. Det kan f.eks. være i følgende situationer:
du har oprettet et bruger login på aimshop.dk
du har oprettet et bruger login på aimshop.dk via Facebook
du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev
du har tilmeldt dig e-mail notifikation på lagerstatus
du kontakter aimshop.dk med spørgsmål, ris eller ros, rapporterer fejl, sender forslag eller sender en reklamation

Personoplysninger bruges alene til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Herunder gennemførsel af din ordre, forespørgel eller reklamation.
Indsamlingen af oplysninger på aimshop.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning og behandlingen af disse data sker i overensstemmelse med persondataloven.
aimshop.dk registrerer automatisk login-/logud-tidspunkter, IP-adresse, samt data vedrørende brugernes bevægelser mellem forskellige sider på aimshop.dk. Disse oplysninger er anonymiserede og bliver ikke sammenkædet med oplysninger fra vores kundedatabase.
aimshop.dk bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår aimshop.dk med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af aimshop.dk.
aimshop.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg via cookies og brugernes egen indtastede kundeinformationer.
Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de anonymiserede eller slettet.
Når reklamationsperioden på 2 år er udløbet på dine samlede ordrer anonymiseres din aimshop.dk konto.
Forsendelsesinfo og track&trace information slettes efter 6 måneder
E-mail og chat-kommunikation med kundesupport slettes efter 2 år
Dine rettigheder vedrørende persondata
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
I alle overstående tilfælde bedes du kontakte os via email.
Adgang til statistiske oplysninger
Det er udelukkende aimshop.dk som har adgang til de indsamlede oplysninger og anonymiserede oplysninger. aimshop.dk hverken videregiver eller videresælger disse informationer.
Vores anvendelse af cookies
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at hjemmesider kan gemme cookies på brugerens enhed, f.eks. PC, tablet og telefon, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal man indhente brugerens samtykke.

aimshop.dk bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der anvendes på aimshop.dk.

Nødvendige Cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
ASP.NET_SessionIdaimshop.dkAnvendes til identifikation af den aktuelle session med vores server, således brugerens login og kurv er unikSessionHTTP
__zlcmidaimshop.dkIndeholder et anonymt og unik ID for identifikation i vores chatfunktion. ID'et kan ikke kædes sammen med tidligere køb.SessionHTTP
__zprivacyaimshop.dkEr sat, hvis brugeren har disabled vores chatfunktion29 dageHTTP
jsCookieCheckaimshop.dkIdentificerer om den besøgende har accepteret anvendelsen af cookies2 årHTTP
Statistik Cookies
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
__utmaaimshop.dkAnvendes til at identificere, hvor mange gange man har besøgt aimshop.dk2 årHTTP
__utmzaimshop.dkAnvendes til at identificere, hvor brugeren evt. er henvist fra, f.eks. annoncer, søge sider eller sociale medier.6 månederHTTP
__utmtaimshop.dkAnvendes til performancemåling af shoppen10 minutterHTTP
__utmbaimshop.dkAnvendes sammen med __utmc til at identificere hvor længe du som bruger har været aktiv på aimshop.dk. Angiver tidspunktet for sessionsstartSessionHTTP
__utmcaimshop.dkAnvendes sammen med __utmb til at identificere hvor længe du som bruger har været aktiv på aimshop.dk. Angiver tidspunktet for afslutning af sessionen30 minutterHTTP
__gaaimshop.dkAnvendes af Google Analytics til at identificere brugeren2 årHTTP
__gidaimshop.dkAnvendes af Google Analytics til at identificere brugeren og hvilken sider brugeren har set på aimshop.dk24 timerHTTP
__gataimshop.dkAnvendes af Google til at styre anmodningstakten, altså hvor hurtigt vi sende oplysningerne til Google24 timerHTTP
__fbcaimshop.dkAnvendes til vores markerting på Facebook3 månederHTTP
__fbpaimshop.dkAnvendes til vores markerting på Facebook3 månederHTTP

Cookiedeklarationen er sidst opdateret den 07/01-2020.



Nyeste produkter

aimshop.dk benytter cookies

Dette website benytter cookies for at sikre en optimal kunde oplevelse. Ved at benytte websitet acceptere du vores privatpolitik, hvor de anvendte cookies er beskrevet.